Az alábbi weboldalakon találják meg növényvédelmi felhívásaimat:

Agroforrás Kft.  (2006 - 2008. évek), Óbuda Hegyvidékiek Egyesülete  (2009 - 2014. évek), Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara  (2009 - 2017. évek)

A Kamarával közösen végzett  munka, mely 2009. óta a főváros és az ország több helyszínén, 2016. óta már Beregszászon is követi a vadgesztenyelevél-aknázómoly rajzását. Ugyanakkor Budapesten  és az ország több helyszínén, valamint Beregszászon 12 gyümölcskártevő faj rajzását, feromon- és színcsapdákkal figyeljük.  A weblap a fogási adatokat táblázatos formában tartalmazza. 2012-től a hajdani Corvinus-, a mai nevén Szent István Egyetem Budai Karának Rovartani Tanszéke által üzemeltetett, napi méréseket adó webkamerás csapdázás eredményei is felkerültek a honlapra, dr. Hári Katalin felhívásaival egyetemben. A fenti információk alapján házikerti és közterületi növényvédelmi felhívásokat írtam, melyek a hatóanyagokat tartalmazó változatban a kamara, míg szernevekkel ellátva a saját, alábbi oldalamon találhatók. A munkák - immáron a selyemfényű puszpángmoly országos csapdázásával kiegészítve - 2018-ban is folytatódnak, 2016. óta a NAK és több más szponzor jelentős anyagi segítségével.

www.zsigogyorgy.hu oldalam "növényvédelmi előrejelzés" fejeztében összegyűjtve is megtekinthetik a fent említett táblázatokat, kollégáim kapcsolódó munkáit és a felhívásaimat.

Egyéb növényvédelmi tárgyú munkáim (2015. elején megszűrtem)

A házikertesek növényvédelmi tevékenységéről készült felmérésünk eredményeit a címoldalról tölthetik le (KWIZDA Kft. és NMNK, 2017.)

Az "TÁPANYAGUTÁNPÓTLÁS ÉS A NÖVÉNYVÉDELEM ÚJ LEHETŐSÉGEI A KLÍMAVÁLTOZÁS TÜKRÉBEN " konferencián tartott előadásom, Nagytétény, 2016. július 27-én

A 20. Tiszántúli Növényvédelmi Fórumon elhangzott előadásom, 2015. október 21-én ("A jövevény károsítók megjelenésemi tevé közvetlen környezetünkben...")

A Budapesti Corvinus Egyetem szakmérnök továbbképzésén elhangzott előadásom, 2015. hó 30-án ("A közterületi növényvédelem aktuális kérdései")

A Budapesti Corvinus Egyetem Kertművészeti Tanszékén elhangzott előadásom, 2015. 03. hó 04-én ("Közterületek növényvédelme")

A Főkert Zrt. konferenciáján elhangzott előadásom, 2014. december 9-én ("A közterületi növényvédelem időszerű kérdései")

A tiszaszigeti szakmai konferencián elhangzott előadásom, 2014. 07. hó 10. ("Fontosabb károsítók előfordulása dísznövényeken")

A székesfehérvári MÖFÖSZ konferencián elhangzott előadásom, 2014. 06. hó 19. ("Aktuális növényvédelmi feladatok, új kártevők és kórokozók elleni védekezés")

A magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara hódmezővásárhelyi ülésére készített előadásom   ("A közterület mint kiskultúra").

A MÖFÖSZ  szervezésében Eger Polgármesteri Hivatalában, 2012. december 12-én megtartott előadásom ("Közterületi növényvédelem és munkavédelem")

2012. október 17-én a 6. Nemzetközi Növényvédelmi Fórumon, a Debreceni Egyetemen megtartott előadásom   ("Egy  fővárosi  növényvédős  észlelései")

Mezőhír havilap 2012. februári számában megjelent közös cikkünk ("Néhány gondolat a közterületi...")

A 2012. évi AGRO+MASHEXPO -n elhangzott "Előrejelzés..." előadásom bemutató anyaga

A gödöllői biodinamikus találkozón elhangzott "Homeopátia a növények gyógyításában???" előadásom anyaga (2012.01.21.)

Az Agroinform újságban 2011. decemberi számában megjelent szubjektív önéletrajzom

2012. 01. hó 16-án Kecskeméten elhangzott "A közterületi növényvédelem problémái és a megoldási lehetőségek" előadásom

2011. 11. hó 09-én a VI. Növényorvos Napon elhangzott "A lakosságnak is kellemetlenséget okozó kártevők közterületeken" előadásom

Az Agrofórum havilapban közölt "Mit eszik a magyar" cikkem

Vadgesztenyelevél-aknázómoly elleni hamvasztásos kísérlet bemutató anyaga

Az Agrofórum havilapban közölt "A közterületi növényvédelem aktuális problémái" cikkem

A közterületi növényvédelem időszerű kérdései (2009. FŐKERT Nap) közterület 

Növényvédő szer engedélyokiratok módosításainak nyomon követése pl. a 24.tájékoztató

(A Hermes ÁFÉSZ felkérésére 2007. óta folyamatosan végzett munka. Egy a kereskedőknek szóló tájékoztató a sok közül.)

Permetezések hatékonyságának értékelése permetezés

(Szakmai irányítás, a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatánál végzett permetezések technológiájának értékeléséhez.)

Vadgesztenyelevél-aknázómoly előrejelző rendszer kiépítése, üzemeltetéseelőrejelzés

 (Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának 2007-ben, évértékelés.)

Allergiát okozó gyomok felmérése parlagfűfelmérés

(Szakmai irányítás, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal felkérésére végzett munka.)

Rendszeresen előadást tartok a Szent István Egyetem Budai Campusán, a növényvédelmi szakmérnökök továbbképzésein, szakközépiskolákban és kertbarát körökben